Logo Utermöhlen

Koninklijke Utermöhlen

Koninklijke Utermöhlen

HeltiQ is het consumentenmerk van Koninklijke Utermöhlen. Waar het in 1880 ooit is begonnen met de fabricage van verbandstoffen in Amsterdam is Koninklijke Utermöhlen de afgelopen jaren uitgegroeid tot zowel een nationale als internationale speler op gebied van zelfzorgartikelen.

De uitvinding van het snelverband in 1901 maakte Koninklijke Utermöhlen wereldwijd bekend doordat er vele soldatenlevens werden gered dankzij het snel kunnen verbinden van hevig bloedende (schot)wonden in de gevoerde oorlogen. Dankzij deze levensreddende uitvinding zijn we door Koningin Wilhelmina onderscheiden met het predicaat Koninklijk. Wil je meer weten over onze rijke historie? Bekijk dan hier onze tijdlijn.

Koninklijke Utermöhlen staat al meer dan 140 jaar midden in de wereld van zelfzorg. Ons doel is kwalitatieve zelfzorg toegankelijk maken voor iedereen, zodat jij door kunt met het dagelijks leven. Daarom leveren we professionele producten voor het behandelen van ongemakken op of aan de huid. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Van Europa tot Noord-Amerika, van Azië, tot Noord-Amerika en Australië.

Wij zijn Koninklijke Utermöhlen.
Ontzorger in zelfzorg, nu en in de toekomst.

Meer weten over Koninklijke Utermöhlen? Klik dan hier!

Koninklijke Utermöhlen
Wie we zijn, wat we doen en onze rijke historie!

Koninklijke Utermöhlen bedrijfsvideo

Trots op wie we zijn, wat we doen en onze rijke historie. Sinds 1880 zijn we daar waar mensen behoefte hebben aan zelfzorg producten. Toegankelijk, betrouwbaar en professionele kwaliteit voor iedereen. Toen, nu en in de toekomst!