Logo Utermöhlen
Blijf up-to-date

Nieuws & Media

Directiewijziging Koninklijke Utermöhlen NV 2024
Directie wijziging Koninklijke Utermöhlen
Erwin Diekman, Siebe van der Meer en Sjaak Pronk nemen vanaf 1 juli 2024 de directieverantwoordelijkheid over van Piet Bandell en Martin Pereboom.
Finale Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar - Koninklijke Utermöhlen
Finale Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar
Dinsdag 16 april was het zover, dé finale van de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar in Lemmer. Alle drie genomineerden presenteerden hun pitch aan de ruim 300 genodigden, waaronder veel ondernemers en bestuurders uit de provincie.
HeltiQ wint Careality Care Award met Wondzorg+ concept
HeltiQ Wondzorg+ concept wint innovatie award
Aanvullend op het huidige wondzorgassortiment, waarmee alle veelvoorkomende letsels kunnen worden behandeld, introduceerde HeltiQ een nieuw concept; Wondzorg+. Als kers op de taart mochten we met dit concept een award (Careality Care Award) in ontvangst nemen voor beste innovatie in de categorie gezondheidsproducten. Hier zijn we natuurlijk super trots op!
HeltiQ Pak & Plak Pleister wint Care Award
Utermöhlen wint met HeltiQ Pak & Plak Pleister de Care innovatie award
Rommelen in lades of kasten in de zoektocht naar een pleister, waarna je vervolgens zit te stuntelen om de pleister goed uit het folie te krijgen. Herkenbaar? Dit moet toch makkelijker kunnen dachten wij van Koninklijke Utermöhlen. Met die reden introduceerde we afgelopen jaar de HeltiQ Pak & Plak Pleister.
Martin Pereboom en Piet Bandell lustrum
Lustrum interview Martin Pereboom en Piet Bandell
Martin Pereboom en Piet Bandell namen op 24 januari 2018 Koninklijke Utermöhlen over. Samen kijken ze terug op die eerste vijf jaar. ,,We zouden het allebei zo weer doen.” Het bedrijf dat ze overnamen, is veranderd. ,,Als je ziet waar we nu staan, is dat een compliment aan heel veel mensen. Dat geeft alle vertrouwen om met veel plezier verder te gaan.
HeltiQ en DA schapafbeelding
HeltiQ maakt het verschil met stappenplan
Sinds 2021 zijn alle verpakkingen van het EHBO & Sport assortiment van HeltiQ voorzien van een handig stappenplan. We horen vele enthousiaste apotheken en drogisterijen hierover en gingen daarom in gesprek met Anja Haasjes, Bedrijfsleidster van DA Boezerooij in Meppel.
Leeuwarder Courant: Jouw eerste hulp van de uitvinders van het snelverband
Leeuwarder Courant: Jouw eerste hulp van de uitvinders van het snelverband
Wolvega is de thuisbasis van Koninklijke Utermöhlen, wereldwijd leverancier van zelfzorgproducten. Als uitvinders van het snelverband, staat innovatie en samenwerking hoog aangeschreven. Directeur Nederland Siebe van der Meer en Business Development Directeur Erwin Diekman over HeltiQ, Pak & Plak Pleisters en succes in China.
Terugblik jaar 2022
Terugblik op 2022
De eerste 2 (werk)weken van 2023 zitten er inmiddels al bijna op. Naast dat we vooruit kijken en met volle energie 2023 in gaan, blikken we ook terug op 2022. Wat zijn onze hoogtepunten, wat waren onze leermomenten en wat zijn onze doelen voor dit jaar. Een aantal van de voor ons bijzondere momenten en hoogtepunten delen we graag met jullie!
HeltiQ Pak & Plak Pleister introductie
Koninklijke Utermöhlen introduceert met HeltiQ een nieuw pleisterconcept
Wie kent het niet. Dat geklungel met een doosje pleisters. Dat moet en kan makkelijker vinden wij bij HeltiQ, consumentenmerk van Koninklijke Utermöhlen. Met de HeltiQ Pak & Plak Pleister wordt een nieuwe methode geïntroduceerd om snel en hygiënisch een pleister te pakken én plakken met één hand. Makkelijker wordt het niet!
Terugblik - Op weg naar minder plastic
Op weg naar minder plastic!
Jaarlijks gooien we met zijn allen heel wat kilo’s plastic weg, waarvan lang niet alles wordt gerecycled. Dat kan minder, vinden wij! Daarom wordt onze HeltiQ BHV-Trainingsset vanaf heden uitgeleverd in kartonnen verpakkingen.
Overname Koninklijke Utermöhlen 2018
Nieuwe eigenaren Koninklijke Utermöhlen NV
De activiteiten van Utermöhlen, bekend van het A-merken HeltiQ, zullen onder leiding van Piet Bandell en Martin Pereboom worden voortgezet vanuit de vertrouwde huidige locatie in Wolvega. De plannen van het nationale en export georiënteerde bedrijf zullen gericht blijven op het leveren van producten van hoge kwaliteit in de wond-, sport-, kraam-, insecten en huidverzorging.
Koninklijke Utermöhlen in beeld

Video