Logo Utermöhlen

Missie & visie

Koninklijke Utermöhlen

Waar het in 1880 ooit is begonnen met de fabricage van verbandstoffen in Amsterdam is Koninklijke Utermöhlen de afgelopen jaren uitgegroeid tot zowel een nationale als internationale speler op gebied van zelfzorgartikelen. De uitvinding van het snelverband in 1901 maakte Utermöhlen wereldwijd bekend doordat er vele soldatenlevens werden gered dankzij het snel kunnen verbinden van hevig bloedende (schot)wonden in de gevoerde oorlogen. Dankzij deze levensreddende uitvinding zijn we door Koningin Wilhelmina onderscheiden met het predicaat Koninklijk.

Wil je meer weten over onze rijke historie? Bekijk dan hier onze tijdlijn.

Zelfzorg toegankelijk maken voor iedereen

Koninklijke Utermöhlen staat al meer dan 140 jaar midden in de wereld van zelfzorg. Ons doel is kwalitatieve zelfzorg toegankelijk maken voor iedereen, zodat jij door kunt met het dagelijks leven. Daarom leveren we professionele producten voor het behandelen van ongemakken op of aan de huid. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Van Europa tot Amerika, Azië tot Australië.

Wereldwijde beschikbaarheid van kwalitatieve zelfzorgproducten

We willen als betrouwbare partner, producent en leverancier innovatieve en betrouwbare zelfzorgoplossingen bieden. Samen met markt-leidende distributeurs zorgen wij voor wereldwijde beschikbaarheid van kwalitatieve zelfzorgproducten.

Wij zijn Koninklijke Utermöhlen.
Ontzorger in zelfzorg, nu en in de toekomst.

Koninklijke Utermöhlen
Wie we zijn, wat we doen en onze rijke historie!

Koninklijke Utermöhlen bedrijfsvideo

Trots op wie we zijn, wat we doen en onze rijke historie. Sinds 1880 zijn we daar waar mensen behoefte hebben aan zelfzorgproducten. Toegankelijk, betrouwbaar en professionele kwaliteit voor iedereen. Toen, nu en in de toekomst!