Logo Utermöhlen

Nationaal

Cryotherapie producten

Waar het in 1880 ooit is begonnen met de fabricage van verbandstoffen in Amsterdam is Koninklijke Utermöhlen de afgelopen jaren uitgegroeid tot zowel een nationale als internationale speler op gebied van zelfzorgartikelen. Nationaal doen we dit met ons consumentenmerk HeltiQ en daarnaast leveren we een uitgebreid productassortiment aan BHV en EHBO-wederverkopers.

Consumentenmarkt

HeltiQ is sinds 2005 jouw eerste hulp bij EHBO en sportverzorging, huidverzorging, insectenbeten en zwangerschap. HeltiQ richt zich op consumenten die kleine ongemakken op of aan de huid zelfstandig willen behandelen zonder tussenkomst van de huisarts. Toegankelijk, betrouwbaar en professionele kwaliteit.

Door de bezuinigingen in de zorg, hogere eigen bijdrages en de vooruitzichten naar steeds meer vergrijzing neemt de vraag naar zelfzorgproducten alleen maar toe. HeltiQ biedt daarom producten aan voor de hele familie in iedere levensfase. Van baby, peuter, kleuter, kind, puber, adolescent, volwassen tot bejaarde.

Utermöhlen professioneel

Naast de zelfzorgartikelen voor consumenten leveren we een uitgebreid productassortiment aan BHV en EHBO-wederverkopers. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hier de producten in onze klantenportal.

143 jaar midden in de wereld van zelfzorg
Koninklijke Utermöhlen staat al 143 jaar midden in de wereld van zelfzorg. Ons doel is kwalitatieve zelfzorg toegankelijk maken voor iedereen, zodat jij door kunt met het dagelijks leven.
Nationale én internationale speler
Van Europa tot Amerika, Azië tot Australië. Wij vinden dat iedereen de allerbeste zorg verdient. Waar dan ook ter wereld.
Gepatenteerde cryotherapie producten
Kennis en ervaring in de productie van cryotherapeutische producten (bevriezing) is onze kracht. Dit heeft ertoe geleid dat onze gepatenteerde producten wereldwijd worden geëxporteerd.