Logo Utermöhlen

HeltiQ Kenniscentrum

HeltiQ Kenniscentrum en training

We kennen allemaal het belang van training en dan vooral de herhaling. Op deze manier kun je je kennis up-to-date houden en zorg je ervoor dat je met meer zelfverzekerdheid klanten advies kunt geven. Want hoe uitgebreid kun jij de klant op dit moment informeren en adviseren over de verschillende producten en het gebruik van de producten voor een brandwond, kneuzing, operatiewond of snijwond? HeltiQ Kenniscentrum is een verzamelplek met advies die jou helpt om antwoord te hebben op deze vragen!

Als bedrijf vinden wij het namelijk belangrijk om meer te bieden dan enkel onze producten, maar ook een stukje kennis. Want samen weet je nou eenmaal meer dan alleen. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan, online én offline, om de algemene EHBO & Sport kennis te vergroten voor behandeling van kleine ongemakken op of aan de huid.

HeltiQ Stappenplannen

Het HeltiQ Stappenplan is er niet alleen voor de consument maar kan ook door jou als professional gebruikt worden. Zo kun je aan de hand van dit stappenplan de klant in een aantal duidelijke stappen uitleggen hoe ze de wond kunnen verzorgen. Of gewoon thuis op de bank even rustig nalezen om je geheugen op te frissen.

Klik hier om alle HeltiQ Stappenplannen te bekijken.

Stappenplan schaafwond voorbeeld
Voorbeeld HeltiQ Stappenplan

Zo behandel je een schaafwond

Met het stappenplan van HeltiQ geef jij elke wond de juiste behandeling!

HeltiQ adviespagina’s & advieswijzer

Ken je die al? Hier vind je verschillende EHBO & sport, huid, insecten en zwanger gerelateerde adviespagina’s. Denk aan onderwerpen als waterpokken, tekenbeet, brandwonden of het verwijderen van wratten. Klik hier om naar de HeltiQ adviespagina’s te gaan.

Daarnaast is er de HeltiQ advieswijzer. Hier krijg je, na het invullen van een aantal gerichte vragen, persoonlijk advies over hoe je de wond kunt verzorgen. Ga hier naar de advieswijzer.

HeltiQ instructievideo’s

Beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom hebben we in de categorie EHBO & Sport product- en instructievideo’s ontwikkeld. Hierin laten we je zien hoe je bepaalde letsels behandeld en hoe je onze producten gebruikt.

Klik hier om naar de HeltiQ product- en instructievideo’s te gaan.

HeltiQ trainingen

Voor onze klanten en drogisterijen bieden wij zowel online als offline trainingen aan waarin aandacht wordt besteed aan verschillende EHBO & Sport gerelateerde onderwerpen. Denk hierbij aan de behandeling van brandwonden, hoe leg je iemand in de stabiele zijligging en hoe je het beste een windsel kunt aanleggen.

Met de HeltiQ trainingen kun je op een interactieve en leuke manier je kennis up-to-date houden óf misschien wel nieuwe kennis op doen. Deze training wordt ook vaak ingezet als teambuilding activiteit.

Wil je meer informatie ontvangen of het je interesse in een training voor jou winkel of apotheek? Neem dan contact met ons op.

HeltiQ training
EHBO & Sport

HeltiQ training op locatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.