Logo Utermöhlen

HeltiQ

HeltiQ en DA schapafbeelding

HeltiQ, jouw eerste hulp

HeltiQ is jouw eerste hulp bij EHBO en sportverzorging, huidverzorging, insectenbeten en zwangerschap. HeltiQ is consumentenmerk van Koninklijke Utermöhlen en richt zich op consumenten die kleine ongemakken op of aan de huid zelfstandig willen behandelen zonder tussenkomst van de huisarts. Toegankelijk, betrouwbaar en professionele kwaliteit.

Door de bezuinigingen in de zorg, hogere eigen bijdrages en de vooruitzichten naar steeds meer vergrijzing neemt de vraag naar zelfzorgproducten alleen maar toe. HeltiQ biedt daarom producten aan voor de hele familie in iedere levensfase. Van baby, peuter, kleuter, kind, puber, adolescent, volwassen tot bejaarde. Vele kleine ongemakken op of aan de huid kan men met HeltiQ eenvoudig zelf thuis verzorgen of behandelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan waterpokken, hand- en voetwratten, steelwratten, een tekenbeet, schaafwond, snijwond of brandwond.

Door te blijven innoveren en in te spelen op de behoefte van de consument zal het HeltiQ assortiment de komende jaren alleen maar blijven groeien. Ons doel is kwalitatieve zelfzorg toegankelijk maken voor iedereen. Wij zijn er wanneer jij ons nodig hebt zodat jij weer door kunt gaan.

Vier categorieën voor meer overzicht

EHBO & Sport is rood, Huid is blauw, Insecten is groen en Zwanger is paars. Door onze HeltiQ producten te verdelen in vier categorieën, met ieder hun eigen kleur, hebben we meer overzicht gecreëerd in het schap en het helpt je om snel het juiste product te vinden.

HeltiQ EHBO, Sport, Insecten, Huid, Zwanger

Daarnaast zijn de HeltiQ EHBO & Sport producten voorzien van een handig stappenplan per letsel. Op deze manier weet jij welke producten er nodig zijn voor het behandelen van een bepaald letsel. Geen moeilijke taal, gewoon in een aantal duidelijke stappen uitgelegd hoe je de wond kunt verzorgen.

Lees hier meer over de verschillende stappenplannen.

www.heltiq.nl

HeltiQ, jouw eerste hulp
Moodvideo

HeltiQ in 1 minuut en 44 seconden

Wie we zijn, wat we doen, waar we vandaan komen en waar we naartoe willen.