Logo Utermöhlen

Werken bij

Even voorstellen. Koninklijke Utermöhlen, UTM in het kort. Aangenaam! Wij zijn een team van enthousiaste en gedreven mensen met allemaal hetzelfde doel. Kwalitatieve zelfzorg toegankelijk maken voor iedereen, zodat jij door kunt met het dagelijks leven. Want wij vinden dat iedereen de allerbeste zorg verdient. Waar dan ook ter wereld.

Ben jij onmisbaar in team UTM? Bekijk dan welke vacatures wij momenteel open hebben staan. Staat er geen geschikte vacature voor jou tussen? Stuur ons gerust een open sollicitatie.

Kwaliteit en controle
De sfeer van een familiebedrijf
Meer dan 140 jaar trotse historie maakt onderdeel uit van een organisatie met jeugdig elan.
Balans
Elke dag vers fruit, een vriezer vol met ijsjes in de zomer en af en toe een stukje taart. Balance is Key! Ook steken we regelmatig de BBQ aan in de binnentuin. Gewoon omdat het kan of omdat we iets te vieren hebben!
Klanten wereldwijd
Koninklijke Utermöhlen is een nationale én internationale speler op het gebied van zelfzorgartikelen! Van Europa tot Amerika, Azië tot Australië.
Wie we zijn, wat we doen en onze rijke historie!

Koninklijke Utermöhlen bedrijfsvideo

Koninklijke Utermöhlen

Trots op wie we zijn, wat we doen en onze rijke historie. Sinds 1880 zijn we daar waar mensen behoefte hebben aan zelfzorgproducten. Toegankelijk, betrouwbaar en professionele kwaliteit voor iedereen. Toen, nu en in de toekomst!

Werken bij Koninklijke Utermöhlen

Collega's aan het woord

Chantal de Vries

Sinds januari 2003 ben ik werkzaam bij Utermöhlen. Ik ben begonnen als productiemedewerker en heb de kans gekregen om door te groeien naar medewerker verkoop binnendienst, een veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is. Vooral de afwisseling en het samenwerken met verschillende afdelingen maakt mijn werk ontzettend leuk. Utermöhlen is een fijn bedrijf om voor te werken, we hebben een leuk team en werken samen hard om onze doelen te behalen. Daarnaast is er ook tijd om te BBQ’en, een borrel en leuke uitjes. Om 17.00 denk ik altijd "is het alweer zo laat?", volgens mij zegt dat genoeg!

Chantal de Vries - Medewerker Verkoop Binnendienst
Jantje Wolthoff

Maart 1989 begon ik bij Utermöhlen. Mijn eerste indruk? Kwaliteit en schoon en netjes werken stond hoog in het vaandel op de afdeling, en nu nog steeds! Op de productie leer je alle verschillende werkplekken om voor afwisseling te zorgen. Je doet dus niet iedere dag hetzelfde. We mogen ons ontwikkelen en nieuwe dingen leren, een fijn bedrijf om voor te mogen werken.

Ook als collega's help je elkaar, zo werk ik ook in het magazijn als dat zo uitkomt en andersom de collega’s van het magazijn bij ons. Er is tijd voor leuke dingen, gezelligheid, een vriendelijk woord en persoonlijke aandacht. Top naar mijn zin bij Utermöhlen (anders was ik toch allang weggegaan).

Jantje Wolthoff - Productiemedewerker
Pijltje
Pijltje