Logo Utermöhlen

Finale Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar

Finale Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar - Koninklijke Utermöhlen

Dinsdag 16 april was het zover, dé finale van de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar in Lemmer. Alle drie de genomineerden presenteerden zich doormiddel van een pitch aan de ruim 300 genodigden, waaronder veel ondernemers en bestuurders uit de provincie.

Mandy Hoogenberg en Martin Pereboom vertegenwoordigden samen het team van Koninklijke Utermöhlen. In 10 minuten namen zij de aanwezigen mee in wie we zijn en wat we doen, onze missie en ambitie en het belang van eerste hulp in huis. Om vervolgens af te sluiten met een “don’t try this at home” demonstratie. Eentje die de mensen aan het denken zet en onze boodschap versterkte. Benieuwd waar we het over hebben? Lees en scrol dan nog even verder.

Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2024 - collage UTM

De bokaal ging niet mee naar Wolvega, maar wat was het een fantastische dag. We zijn ontzettend trots op wat we met ons hele team hebben kunnen neerzetten en mogen beleven. Samen hebben we één doel: kwalitatieve zelfzorg toegankelijk maken voor iedereen, zodat jij door kunt met het dagelijks leven. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Van Europa tot Amerika, Azië tot Australië.

We willen de jury, werkgroep, organisatie en sponsors bedanken voor het organiseren van dit geweldige evenement. Mooi om te zien hoe ondernemend Friesland onder de aandacht wordt gebracht en centraal staat. Daarnaast willen we Douna Machinery B.V. en Wafilin Systems bedanken, samen hebben we er een mooie en inspirerende dag van gemaakt. Tot slot de Gemeente Weststellingwerf, bedankt voor het voordragen van onze organisatie.

Finale Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar
Koninklijke Utermöhlen

Aftermovie Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2024

Dinsdag 16 april was het zover, dé finale van de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar in Lemmer. Bekijk hier de aftermovie!