Logo Utermöhlen

Nieuwe eigenaren Koninklijke Utermöhlen NV

Overname Koninklijke Utermöhlen 2018

Wolvega, 30 januari 2018 – Afgelopen week is de overname van de activiteiten van Koninklijke Utermöhlen NV afgerond. De activiteiten van Utermöhlen, bekend van het A-merken HeltiQ, zullen onder leiding van Piet Bandell en Martin Pereboom worden voortgezet vanuit de vertrouwde huidige locatie in Wolvega. De plannen van het nationale en export georiënteerde bedrijf zullen gericht blijven op het leveren van producten van hoge kwaliteit in de wond-, sport-, kraam-, insecten en huidverzorging.

In de toekomst zal de onderneming de huidige markten in Nederland, Europa, Noord-Amerika, Midden-Oosten, Australië en Azië verder gaan uitbreiden. Onder andere op het gebied van het bevriezen van huidaandoeningen (cryotherapie), worden nieuwe toepassingen ontwikkeld.

De voormalige eigenaar van Koninklijke Utermöhlen NV, Don T. van der Vat, neemt na 30 jaar actief te zijn geweest in de onderneming, afscheid van Utermöhlen. De heer Van der Vat heeft de onderneming in 1998 overgenomen en verzelfstandigd vanuit het toenmalige OPG.